PVC Fönster

Vi erbjuder dig två olika typer av PVC fönster
Rak och Rundad profil.

Fönster IGLO-05 finns i flera olika modeller och dess rundade linjer uppfyller de mest moderna trenderna på marknaden. Dessa fönster speglar funktionella krav i kombination med högsta kvalitet vid estetiska frågor.

 

 

Aluminiumfönster

Vi erbjuder dig fyra olika typer av Aluminiumfönster
System MB-45, MB-60, MB-70 och MB-70HI

Våra aluminiumfönster är tillverkade av högsta kvalité i enlighet med gällande europastandarder och är certifierade enligt ISO 9001 och 14001. Samtliga produkter är CE-märkta.

Med våra aluminiumfönster har du möjlighet att skapa individuella lösningar utan att behöva ta hänsyn till standardiserade mått, allt efter dina önskemål och dina mått.

 

 

IGLO ENERGY - nu SP märkt

IGLO ENERGY är en perfekt lösning för energisnåla hus - samt håller kvar värmen oberoende av väderförhållanden.

Fönstret är utrustat med ett innovativt tätningssystem, som omfattas av patentanmälan. Detta är den första lösningen i världen där man tillämpar en central tätning i skummad EPDM, som garanterar den största energibesparingen och värmegenomgångskoefficient på 0.6W.

Profilens stora kammare med stålförstärkning alternativt glasfiberförstärkning tillförsäkrar hållfasthet och bra statiska egenskaper. Dessutom ligger IGLO Energy genomgånggenomsläppningskoefficient på en nivå som t ex Ug=0.3 Unika parametrar erhålls även tack vare
tillämpning av krypton för fyllning av mellanglasutrymme.

Läs mer om IGLO ENERGY